marți, 28 mai 2013

“Oscarurile” pentru parfumuri.

“Oscarurile” pentru parfumuri.

 Nu stiu cat de mult stiti despre asta, asa ca voi intra putin in detalii. Luna aceasta, mai exact pe 16 mai, a avut loc cea de-a 21a editie a Premiilor Fifi, cunoscuta si sub numele de oscarurile pentru parfumuri.

 Gala Premiilor FiFi este un eveniment anual sponsorizat de The Fragrance Foundation, al carui scop este recunoasterea celor mai deosebite creatii din industria parfumurilor. Aceste premii au fost decernate anual din 1973 si se bucura de participarea a aproximativ 1000 de membri ai comunitatii internationale a parfumurilor, designeri, celebritati din moda, teatru, film sau televiziune.

 Premiile se acorda pentru urmatoarele categorii: lux, noutati, popularitate, semnatura de marca asociata cu vanzare directa, cea mai buna campanie publicitara si multe altele. Atat pentru femei cat si pentru barbati.

Si ca sa nu va tin prea mult in suspans…castigatorii sunt:
 Cel mai bun parfum al anului pentru femei -  La Petite Robe Noir de la Guerlain
 Cel mai bun parfum al anului pentru barbati – Spicebomb de la Viktor&Rolf

 In ordinea de pe tricou, va dau cateva detalii despre ele. Ladies first - La Petite Robe Noir este un parfum oriental vanilat al carui creator este Thierry Wasser. Notele de varf sunt bergamot, migdale, visine si fructe rosii. Inima ii bate in note de trandafir, ceai, trandafir Taif si lemn dulce in timp ce la baza gasim anason, boabe de tonka, vanilie, paciuli si stanjenel.

 Spicebomb de Viktor&Rolf este un parfum lemnos condimentat  creat de celebrul Olivier Polge. Notele de varf sunt bergamot, grapefruit, piper roz si elemi. Inima ii pulseaza prin notele de sofran, scortisoara si ardei in timp ce la baza gasim vetiver, tutun si pielarie.





Sursa: www.aromedelux.ro
          www.fragrantica.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu