luni, 1 iulie 2013

Little black…scent!

Nu cred ca nu ati folosit vreodata expresia “ma imbrac in negru, merg la sigur”. Clasicul elegant, micuta rochie neagra, outfit-ul care te scoate din orice incurcatura vestimentara, are acum si un correspondent olfactiv! Parfumul! Incepand cu cele mai noi lansari “ascunse” in sticle intunecate sau cu denumiri cromatice (black sau noir), si pana la licori negre, precum parfumul inspirat de Dolce & Gabbana, remarcam o noua tendinta in parfumerie.

Cu toate ca multe dintre voi veti spune ca nu va place sticla neagra pentru parfum pentru ca nu veti sti niciodata cat mai aveti ramas, sau daca a mai fost folosit inainte, un lucru este cert si general acceptat…negrul este sexy si mai presus de tot, negrul vinde.


Va prezint mai jos cateva parfumuri “negre” care va vor surpinde prin contrast cu aroma lor!

Coco Noir de Chanel este un parfum floral lemnos cu mosc de dama. Acesta este un parfum nou ce a fost lansat in 2012. Coco Noir a fost creat de Jacques Polge si Christopher Sheldrake. Notele de varf sunt grapefruit si bergamot. Inima ii bate in ritmuri de iasomie, trandafir, narcisa si muscata, in timp ce la baza gasim boabe de tonka, paciuli, lemn de santal, vanilie, mosc alb si olibanum.

Boss Nuit Pour Femme de Hugo Boss este un parfum floral de dama ce a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt piersica si aldehide. Inima ii bate in ritmuri de iasomie, woodsorrel si flori albe, in timp ce la baza gasim lemn de santal si muschi.

Desire de Dolce&Gabbana este un parfum oriental floral de dama ce a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Givaudan. Notele de varf sunt bergamot, mandarina, lici si lacramioare. Nota de mijloc este tuberoza in timp ce la baza gasim lemn de santal, vanilie, caramel si ambra.

Varianta feminina a fost lansata in 2009 si a fost conceputa dupa varianta masculina. Encre Noir Pour Elle vine in acelasi flacon negru elegant, ce intruchipeaza un cub mistic. Parfumul se deschide cu note proaspete de citrice, precum bergamota de Sicilia, in combinatie cu amb

reta din India, in timp ce notele de frezia dezavaluie inima florala a acestei compozitii. Baza introduce vetiverul tahitian, cedrul din Texas si o urma magica de mosc. Un parfum sofisticat, senzual si cald.

Jasmin Noir de Bvlgari este un parfum oriental floral de dama, lansat in 2008. Jasmin Noir a fost creat de Carlos Benaim si Sophie Labbe. Notele de varf sunt gardenie si note verzi. Notele de mijloc sunt iasomie si migdale in timp ce la baza gasim boabe de tonka, lemn dulce, note lemnoase, ambra, paciuli si mosc.

Keep calm and wear black!



















Sursa: www.aromedelux.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu