luni, 1 aprilie 2013

De evitat cand te dai cu parfum!

Asa cum v-am promis saptamana trecuta, am revenit cu un articol despre cele mai intalnite greseli pe care le facem cand ne dam cu parfum si cum ar trebui sa procedam pentru a le evita!


Acum ca stiti ce trebuie sa faceti, va vom spune ce NU aveti voie sa faceti:

Evitati sa va parfumati atunci cand sunteti imbracate sau purtati bijuterii. Unele parfumuri pot lasa pete pe haine sau chiar distruge unele tipuri de bijuterii. In acelasi timp, tineti minte ca va parfumati pe dumneavoastra, nu hainele.

Sa nu va frecati niciodata incheieturile dupa ce va parfumati, pentru ca mirosul se va schimba considerabil.

Niciodata sa nu va parfumati toate zonele de puls. S-ar putea sa exagerati, asa ca alegeti intelept. Coco Chanel a spus “Parfumati-va acolo unde va doriti sa fiti sarutate”, iar sfatul unui expert nu trebuie niciodata ignorant. Trei pulverizari de apa de parfum sau 5 pulverizari de apa de toaleta sunt mai mult decat suficiente.

Nu va parfumati parul direct. Unele produse speciale pentru par pot cauza reactii adverse iar mirosul rezultat ar fi insuportabil. Cel mai bine, dupa spalare, pulverizati pe o perie parfumul si treceti o data sau de doua ori prin par (si peria trebuie sa fie curata!).

 Daca ai urmat toti pasii corect si tot nu mirosi cum te-ai asteptat, sa nu aplici iar parfum. Cel mai probabil glandele olfactive s-au obisnuit cu mirosul si nu-l mai recunosc la fel de bine. Solutie: Din timp in timp variaza parfumurile. Mareste “garderoba” de parfumuri.

Acum , ca aveti toate cunostintele de baza ale aplicarii parfumuli, iesiti in lume si bucurati-va de mirosul dumneavoastra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu