miercuri, 17 aprilie 2013

Bvlgari Aqua vs Bvlgari Aqua Marine



Must Have-ul sezonului cald!

Hello dragilor, astazi m-am gandit sa va scriu despre doua parfumuri barbatesti, cu siguranta tot voi, fetelor, veti citi si sper sa va ajute pe viitor in alegerea parfumului pentru iubitul vostru.

A fost foarte greu sa ma decid despre care sa vorbesc asa ca le-am pus la perete pe amblele si le-am obligat la un battle intre note, arome si stari.

Voi incepe prin a va spune ca Bvlgari este o casa de renume si in lumea parfumurilor, fiind printre putinele care creeaza parfumuri de foarte buna calitate direct din plante naturale. Bvlgari Aqua si Bvlgari Aqua Marine sunt doua dintre cele mai bune parfumuri acvatice aflate in momentul acesta pe piata iar tu vei merge la sigur cu oricare dintre ele.

Mie, din punct de vedere compozitional, imi par la fel. Diferenta fiind ca Aqua Marine este varianta de vara fresh, sport – play-it-safe, in timp ce Aqua este varianta mai picanta si misterioasa. Aqua evoca puterea si frumusetea oceanului prin notele sale proaspete. Mandarina, lavanda si ambra creand un melanj olfactiv plin de prospetime si energie. In schimb, Aqua Marine, doreste sa redea oceanul prin alge Posidonia Oceanica, neroli, grapefruit, rozmarin si cedru alb. Aqua Marine este modern si dinamic iar Aqua este nobil si masculin.


Ca sa va creez o imagine si mai clara pentru aceste doua parfumuri imaginati-va asta: pentru Bvlgari Aqua ar trebui sa va scufundati adanc in ocean, fara niciun rezervor de oxigen si sa mirositi parfumul de apa proaspata. Il recomand oricarui colectionar de parfumuri acvatice, un masterpiece ce nu ar trebui sa lipseasca din colectia nimanui, mai ales sa este potrivit pentru orice tip de barbat si poate fi purtat oricand in zi! Pentru Aqua Marine ar trebuie sa inotati la suprafata oceanului unde veti descoperii mirosul apei combinat cu aromele de fructe proaspete de vara. Nu stiu cat de precisa am fost in descriere, dar la fel ca si prietenul lui, poate fi purtat oricand si de catre oricine.

Persistenta pe piele este foarte buna, 6-7 ore, in functie de situatie.

In concluzie, trebuie incercat! O alegere cu care nu veti da gres!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu