luni, 10 iunie 2013

Parfumurile Celebritatilor I

De ce ne poate interesa lista “Parfumurile celebritatilor”? Pentru ca, sa recunoastem, uneori ne place sa-i copiem putin, sa fim ca ei, poate chiar sa purtam acelasi parfum cu ei. Si, bineinteles, din pura curiozitate.
Parfumul unei persoane, la fel ca si culoarea preferata, imbracamintea pe care si-o alege, spune multe despre el sau ea. In ziua de astazi vedetele sunt foarte adorate, la fel si parfumurile. Cu siguranta multi dintre noi incercam sa copiem vestimentatia acestora, stilul lor de viata si asa mai departe, ceva care ar putea suna ciudat insa este foarte firesc, de ce sa nu incercam ceea ce incearca si alti?

Este posibil ca sa avem gusturi similare sau poate chiar sa descoperim noi lucruri care ne atrag. In acest articol o sa va invit sa vedem impreuna care sunt parfumurile preferate ale unor vedete mai cunoscute sau mai putin cunoscute.
Fara preferinte, in ordine alfabetica, o sa vi le prezint pe cele mai adorate!

Aquolina - Pink Sugar este un parfum pentru tinerele fete care iubesc dulciurile. Este un parfum foarte dulce, care miroase ca vata de zahar de fructe. Notele de top sunt bergamota, portocala siciliana si arome de frunze de smochin. in inima, lacramioara firava se bucura de compania florii de lemn dulce si fructe rosii. Baza este compusa din vanilie, caramel, lemn si note de mosc. Acest parfum este preferat de Vanessa Hudgens, Cameron Diaz si Shakira.


Bvlgari are o gama vasta de parfumuri si sunt foarte multe celebritati care prefera acest brand. Bvlgari Pour Homme este preferat de Alec Baldwin si Al Pacino. Parfumul este oriental lemons si se compune in top cu flori de lotus, bergamot si frunze de violeta, notele de mijloc sunt vetiver, note lemnoase, lemn de santal iar notele de baza sunt de lemn de casmir, rasini, miere alba, ambra si mosc. Bvlgari Black este adorat de Angelina Jolie, acesta fiind un parfum unisex oriental lemnos  ce a fost lansat in 1998. Notele de varf sunt ceai verde, bergamot si trandafir. Inima bate in ritmuri de lemn de santal, cedru si iasomie in timp ce la baza gasim piele, ambra, mosc, vanilie si lichen. Tot de la Bvlgari, regasim printre preferintele vedetelor Bvlgari Pour Femme -  preferat de Gwyneth Paltrow si Amanda Seyfried, acesta fiind un parfum este un parfum floral compus din garoafa, woodsorrel, coriandru, zmeura, piersica, bergamot, floare de portocal si piper de Sichuan in top. Inima bate in ritmuri de radacina de stanjenel, stanjenel, heliotrop, lacramioare, trabdafir bulgaresc si iasomie egipteana in timp ce baza ne surprinde cu ambra, lemn de santal, mosc, rasina benzoica, vanilie, ceai verde, note lemnoase, cedru si styrax.

Din topul preferintelor, bineinteles, nu lipseste Chanel. Acesta brand fiind indragit de Catherine Deneuve, care nu se poate niciodata decide intre Chanel No. 5, Chanel No. 19 si Chanel No. 22. Vedete precum Marilyn Monroe sau Nicole Kidman se lasa rasfatate de Chanel No.5 care este un simbol al bunului gust si este in present unul dintre cel mai bine vandut parfum din lume. Notele de top sunt compuse din aldehide, bergamota, lamaie, neroli si ylang-ylang. Inima bate in ritmuri de iasomie, trandafir, lacramioara si iris in timp ce baza este formata din vetiver, lemn de santal, vanilie, ambra si patchouli. 

Cam atat pentru astazi, curand veti putea citi si a doua parte!



Sursa: www.aromedelux.ro
          www.fragrantica.ro
          www.perfumeshrine.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu